Integritetspolicy


Vi hanterar uppgifterna av tre anledningar:

  1. För att kunna genomföra ditt köp och leverera dina varor.
  2. På grund av lagkrav.
  3. För att förbättra din köpupplevelse och vår service.

 Våra samarbetspartners inom transport, betalning och IT kan också ta del av uppgifterna.

Personuppgifterna vi hanterar är namn, telefonnummer, mejladress och leveransadress. Om du har enskild firma hanterar vi även ditt personnummer, eftersom det är firmans organisationsnummer.

Vi sparar uppgifterna i sju år, på grund av reglerna i bokföringslagen. Därefter raderar vi dem på din begäran.

Du har rätt att:

  1. få information om vilka personuppgifter vi hanterar och hur vi använder dem.
  2. få uppgifterna ändrade eller raderade, begränsa vårt användande av dem, samt klaga på hur vi använder uppgifterna.
  3. flytta dina uppgifter.
  4. när som helst tacka nej till att få erbjudanden, nyheter och tips från oss via mejl.

Vill du göra något av detta? Kontakta oss på Royal Kakel AB.

Om du tycker att vi behandlar dina uppgifter i strid med dataskyddsförordningen kan du lämna in ett klagomål till Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, 08-657 61 00 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

INSPIRATION

KONTAKTA OSS

Kakel och klinker

Vackert, praktiskt och tåligt - kakel och klinker har använts i flera tusentals år av mer än en anledning. Kakel och klinker är keramik, framställt av ler- eller stengods och finns i oändligt många variationer. Låt ditt underlag, ditt användningsområde och din smak leda dig fram till rätt val just för dig.

Kakel är så kallad finkeramik och förhållandevis poröst. Därför passar kakel utmärkt som utsmyckning eller på väggar i till exempel kök eller badrum inomhus. Ytan är alltid glaserad och plattorna kommer i en stor variation av färger och mönster, redo att möta just dina inredningsdrömmar.

Natursten är sten direkt från naturen - framproducerad av naturens egna lagar. Små stenar eller beskurna stavar bildar vacker mosaik på nät - för en levande vägg eller detalj i hemmet. Natursten åldras över tid och kräver speciell rengöring och behandling för att bibehålla det ursprungliga utseendet.

Tjocka block eller tunna plattor. Transparent eller färgat. Med våra produkter tillverkade av helt homogent glas kan du få fram spännande effekter i exempelvis köket eller badrummet. Eller varför inte skapa ditt eget glasbord?

Adressändra

Välkommen till  Royal Kakel AB – plattsättning i Skåne.


Vi är ett plattsättningsföretag med säte i Trelleborg som skräddarsyr lösningar och utför plattsättning från kök och badrum till hall och tvättrum.  Vi arbetar i såväl privata bostäder som i större byggnadsprojekt. Royal Kakel utför alla typer av arbeten med  byggkeramik (kakel, klinker och mosaik) och sten (marmor, granit och kalksten).

Behörighet och certifikat:

Royal Kakel är ett våtrumsbehörigt företag. Självklart följer vi alla branschregler och miljökrav. Behöriga elektriker och rörmokare säkrar för auktorisation för all  El och VVS arbete.
Vi är behöriga genom byggkeramikrådets branschregler BBV och har behörighet i våtrum. Vår strävan är att du som kund ska få bästa möjliga resultat och service till det bästa priset, oavsett om du kommer till oss som företagare eller privatperson. Läs mer på www.bkr.se

Våra tjänster:

Vi hjälper er med  planeringen och ritningar till  plattsättning av kakel.

Vill du förvandla torrum till våtrum så hjälper vi dig med det.  Vi utför helrenoveringar av kök, plattsättning av klinker på golv och kök stänkskydd, installationer av bänkskivor och vitvaror . Vi hjälper dig att skapa ditt drömkök. Totalrenovering och nyproduktion av badrum.

Plattsättningsarbeten i större byggprojekt.

Vi har både kapaciteten och vanan att arbeta i större byggprojekt mot såväl privat som offentlig sektor.
Söker du en pålitlig entreprenör, kontakta oss!
Göra noggranna och bra arbeten från början till slut. Där kvalitén och slutresultatet är det som prioriteras högst. Samt att arbete med högkvalitativa material som håller i längden.

 

Continue reading

More Articles ...

facebook_page_plugin

Websidan lagrar inte automatiskt Cookies på din dator. Läs mer